Başlık :10 MART ADANA TAHMINLERI | Düzenleyen
MTBS 10.03.2010 17:16
ADANA
1.AYAK. Daha çok kum puanı 3.4.5.6 olan 56 kg ve altındaki plase atlar şanslıdır. Kum puanı 1. olan favori at eğer hafif kg ise şanslı olur. Buna göre kum puanı 4. olan 52.5 kg ile koşacak 11 nolu SAGDI çok şanslı gözükmekle beraber küçük kuponlara tek öneriyorum. Rakiplari sırası ile 6,8,2,4
11 SAGDI TEK,,,,,6,8,2,4
2.AYAK. Çim puanı 1.ve 5. olan atlar şanslıdır. Kazanamazlar ise çim puanı 12.13. 8. 6.7, ve 9. ve olan en alttan hafif kg atlar şanslı olur, sürpriz ve bomba yaparlar. Buna göre çim puanı 1. olan 1 nolu AFAT, çim puanı 12. olan 13 nolu YILMAZBATUR, çim puanı 5. olan 6 nolu REISHAN, çim puanı 13. olan 14 nolu DILŞARBEYI, çim puanı 7. olan 2 nolu NESMIYANA ve sırası ile 10,9,3 yazılmalıdır. Kendi tuttuğunuz atları mutlaka ekleyiniz.
1,13,6,14,2,10,9,3
3.AYAK. Daha çok kum puanı 3.2. ve 4. olan 56 kg ve altındaki plase atlar şanslıdır. Bunlardan varsa eğer en hafifi potaya daha yakındır. Buna göre kum puanı kum puanı 2. olan 11 nolu KAZAN KIZI' nı küçük kuponlar için alternatif tek yazılabilir. Yanına kum puanı 4. olan 9 nolu SEBAT, kum puanı 3. olan 2 nolu FATMACAN ve kum puanı 1. olan 7 nolu ÖDEMIŞ EFESI' ni yazıp rahat bir yarış seyredebiliriz.
11 KAZAN KIZI TEK,,,,9,2,7
4.AYAK. Kum puanı 1. ve 2. olan atlardan hafif kg. olan şanslı olup, kazanamazlar ise kum puanı 6. 3. ve 5. olan atlar sürpriz yapabilir. Buna göre müsait sıkleti ile kum puanı 2. olan 7 nolu INDERESI küçük kuponlara tek yazılabilir. Kum puanı 1. olan 2 nolu SEAR FACTOR ve kum puanı 6. olan 4 nolu TUĞRAM, kum puanı 3. olan 1 nolu CAN I TOUCH ile kum puanı 5. olan 3 nolu MAHARADCHA eklenebilir.
7,2,4,1,3
5.AYAK. Çim puanı 4.5.6.7. olan hafif kg. atlar şanslı olup sürpriz yaparlar. 8 nolu at çok şanslı olur ve bomba yapabilir. Buna göre çim puanı 4. olan 15 nolu SPECTRUM WOLF, çim puanı 5. olan iki at 12 nolu MURATEFE ve 5 nolu DEW DROP, çim puanı 10 olan 8 nolu LADY VICTORY, çim puanı 7. olan 2 at 14 nolu SPLINT ve 7 nolu ÇIKMAZBEY ile çim puanı 8. olan 6 nolu AL PACINO mutlaka yazılmalıdır. Ben birde bugün farklı bir performans beklediğim 13 nolu ALINSU' yu da ekliyorum. Adana da bu şart ve mesafedki koşularda kazanan atlar 8 ganyandan aşağı kolay kolay gelmemektedir. Onun için tuttuğunuz atları mutlaka değerlendirin.
15,12,5,8,7,6,13
6.AYAK. Bu koşuya herhangi bir yorum yapamıyorum sadece sıralama vereceğim. Sizde tuttuğunuz atları değerlendirin.
Galopcu.com web sitesinde yer alan tüm sayısal veriler, istatistikler, tahminler ve yorumlar sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında ve tahmin yorumlarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri olup; ilgili konu hakkında galopcu.com'un genel görüşlerini yansıtmaz. Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı galopcu.com sorumlu tutulamaz.
Tüm Hakları Saklıdır. Sayfa oluşturulma süresi: 0.14 saniye - 1,457,431 Tekil Ziyaretçi